Milton Brewery - XXXX

Nu har vi varit på ännu en utflykt. Även om jag verkligen gillar djur så var det här en trip som föll mig mer i smaken. Vi drog iväg till Milton Brewery för att lära oss hur man framställer öl. Vi var väl egentligen mest där för att försöka få i oss en öl eller två men det är inget de behöver lära oss. Vi var töstiga och promenaden runt i bryggeriet var inte den mest underhållande så vi stressade på vår stackars guide bäst vi kunde. Väl framme i baren fick vi användning av det klippkort som delades ut i början av turen. Fyra gratis öl per person och efter att några damer i ett annat sällskap tyckte att de hade druckit nog så satt vi plötsligt med 6 gratisöl var. Bristen på vatten tidigare under dagen gjorda att vi bäljade i oss ganska friskt och 30 minuter senare satt vi och betraktade de tomma glasen med svajig blick. Det dröjde inte länge innan fyllehungern kröp sig på och ett besök på McDonalds blev nästa utflykt. Det är inte varje dag, som tur är, som man lyckas hinna med både en karatefylla och fyllkäk innan klockan fyra på eftermiddagen. Dagen avslutades med en utlovad landskamp i fotboll. Det var det tyska rockbandet vi har bott med de senaste 2 veckorna som stod för motståndet och inte helt oväntat fick team Sweden räkna i en förlust i protokollet.


Entusiasmen inför utflykten gick inte att ta miste på



Porten till himmelriket



Ja, ungefär såhär såg vi alla ut när det var dags att gå



Konditionen är inte på topp. Ungefär såhär såg det ut när vi gick till anfall också


Kommentarer
Postat av: Anonym

Suveränt att du tog dig tid och råd att ringa morfar idag...............NU pratar han inte om annat.Allt bra här i Valbo.Kram Moster

2008-11-09 @ 14:57:06
Postat av: Milla

Jeffsson!



Håller som bäst på att göra vårt andra inlägg :) Tänkte låna en av dina bilder fr resedagboken, det är väl okej. Eftersom jag inte orkar vänta på ditt svar så gör jag det. Vi läääängtar!!



kram kram

2008-11-14 @ 13:18:44
URL: http://fyrtiotredagarsfrihet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0