Bula

Cyklonerna har lyst med sin frånvaro och vi har haft ett otroligt väder sen vi kom till Fiji. Efter att ha spenderat några dagar vid en pool i Nadi så beslöt vi oss för att testa på ö-livet och ett paradis väntade såklart ute i havet. Istället för att spendera våra slantar på någon svindyr ö-luff så valde vi istället att ge EN ö en riktig chans. Vi beslöt oss för Mana Island och när vi anlände välkomnades vi av ett gäng urinvånare som spelade gitarr och sjöng sånger för oss och vi förstod att det skulle bli en trevlig vecka. Här i Fiji hör man ofta orden "Fiji time" uttryckas och det är den det gäller att komma in i för att inte bli tokig. Allt går i det tempo som behagas för stunden och står det att lunchen serveras klockan 1200 så kan den lika gärna komma klockan 1400. Frågar du var maten är så säger de bara "Fiji time" och går sjungandes och flinandes vidare. Vissa skulle säkert bli tokiga på detta och även jag till en början men efter ett tag så vänjer man sig och bara njuter av tillvaron.Klättrade upp till öns topp för att invänta soluppgångenDet var värt sitt slit kan jag lovaJa vi har det helt okNågra nya svenska kompisar. Fina omgivningar behöver inte alltid handla om natur.Japanskt gruppfotoDet syns såklart inte på bilden men vattnet som vi doppar fötterna i är ca 38 grader varmt. Det är uttmattande att bada då så det fick bli en vilostund på en flotte tillsammans med två sköna lirare från LinköpingDrog ut på en kajaktur i solnedggången......och ett kvällsdopp gick såklart inte att motståDet är lika underbart varje dag. Det går inte att tröt


Kommentarer
Postat av: Märy

satan vad brun du är, grabben. Är det Georginio BrownLobstero som har dykt upp?

Härliga bilder! Kanon att du vågar ta med dig kameran till havs så att vi får njuta av dina bilder.Fortsätt njuta av the real thing ni istället!Här är det 0-gradigt och ganska grått i luften. Tur att det är snö överallt som vi hoppas ska hålla sig kvar till jul. De har gjort en liten is-bana på torget i Sundsvall. Väldigt sött (något mindre skala än Rockafeller center men roligt ändå) =)

Kolla in länken till torgets webkamera på: http://www.sundsvall.nu/ eller spana på snöbackarna på http://www.sundsvall.se/komtillsundsvall/broschyrerochpresentationsmaterial/bilderochwebbkameror/webbkamerasodraberget.4.4a353ac0116e648441b80002551.htmlEh...ja för jag förstår ju att det är detta ni tänker på i paradiset..eh..jaja.Fortsätt njut och drick cava tills ni ramlar omkull!

Kramar från norr

2008-12-16 @ 09:23:59
URL: http://husbloggarn.blogspot.com
Postat av: lisa i cairnsregnhelvete!

FAN JAG VILL VA DAR NI AR!!!! hahah

2008-12-19 @ 05:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0